O nama

untitledAutoškola “DUGAVE” nalazi se na lokaciji Hribarov prilaz 3 kod Oktogona u naselju Dugave. Imamo moderan pristup usavršavanju kandidata korištenjem računalne tehnologije, TV-a i Interneta u nastavi, EVA software te sadržaj Hrvatskog autokluba.

Dođite i provjerite kvalitetu naše autoškole i budite ponosni na sebe što ćete naučiti i znati voziti, te biti sigurni po sebe i sve ostale sudionike u prometu što je i cilj osposobljavanja polaznika za vozače u Autoškoli “DUGAVE”.

Nakon odvoženih 35 sati steći ćete pravo izlaska na ispit iz UMV kojeg u zadnja dva desetljeća provodi stručna organizacija HAK. Nijedna autoškola u Hrvatskoj nema svoju ispitnu komisiju nego je centralna pod nadzorom stručne organizacije.

Moderna nastava

U našoj autoškoli imamo uvedenu kompjutersku nastavu po suvremenim nastavnim metodama gdje je predavač dimplomirani inženjer cestovnog prometa. Sa računala se puštaju multimedijalni materijali u .AVI formatu (sa zvukom) preko monitora tako da je polaznicima lakše pratiti. Cijela nastava je dinamična, zanimljiva i stručna što je bitno, i cilj je da vi naučite kako postupati u određenim prometnim situacijama sigurni po sebe i ostale u prometu.

Omogućeno je i lakše snalaženje te pretraživanje legalnih materijala kupljenih u HAK-u i najnoviji EVA software kupljen za održavanje multimedijske nastave prema najnovijem Pravilniku o osposobljavanju kandidata za vozače.
Uveden je aDSL priključak za računala preko kojih je stručni voditelj povezan sa HAK-ovom bazom podataka.

Vlado ŠokčevićAutoškola Dugave je do sada osposobila tisuće vozača i vozačica za upravljanje B kategorije. Svi instruktori praktične nastave kao i predavač Vlado Šokčević, dipl. ing. cestovnog prometa i stručni voditelj autoškole, osobe su sa dugogodišnjim radnim iskustvom na tim poslovima, kao i u radu u ispitnim komisijama. Iskustvo u radu predavača i instruktora donosi i dobre rezultate na ispitima. Uz iskusne i strpljive instruktore imamo maksimalno suvremenu nastavu iz prometnih propisa i sigurnosnih pravila. Nastava iz prometnih propisa je kompjuterizirana.

Provjera znanja i vježbanje moguće je u bilo koje doba dana, zato što vježbati možete na računalu i ponavljati prethodno gradivo.

Vlado Šokčević, stručni voditelj i predavač u autoškoli

– Magistar inženjer prometa
– instruktor A, B, C, C E kategorije sa dugogodišnjim stažom
– 32 godina staža na osposobljavanju polaznika za vozače
– bivši šef ispitne komisije i ispitivač za provedbu vozačkih ispita
– odgovorna osoba
– GSM: 098 733 374, 095 865 0975 i 099 4100 580